Bezoekersinfomatie

We verwelkomen je graag in de Villa! Bekijk onze veelgestelde vragen hiernaast. Zit je vraag er niet bij, dan kun je altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Ons pand bevindt zich op de Concordiastraat 67a. Dit is een industrieel terrein tussen het spoor en de Amsterdamsestraatweg. Vanaf het hek op de Concordiastraat volg je de bordjes naar ons theater (twee keer rechts).

We raden je aan om, als het even mogelijk is, gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

We hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen direct voor de deur, maar er is genoeg parkeergelegenheid in de wijk (kosten € 3,12 per uur). Zondag is parkeren gratis.

Kassa
De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Kantoor
Het kantoor is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m donderdag op telefoonnummer 030-2723092 of mail naar info@villaconcordia.nl.

Café
Ons café gaat een uur voor aanvang van een voorstelling open en is ook na afloop geopend.

De zaal en entree van Villa Concordia zijn toegankelijk voor (mobiliteits)beperking. In de theaterzaal zijn er ook meerdere rolstoelplaatsen beschikbaar. Laat het ons weten als je hier gebruik van wilt maken, want alleen dan kunnen we deze plaats garanderen. Dat kan telefonisch of per mail.

Onze toiletten zijn ruim, maar er is geen speciaal toilet voor iemand met een handicap beschikbaar.

Vanzelfsprekend hanteren wij een coronaprotocol zolang dit nodig is. Zo kun je als bezoeker toch genieten van een fijne Aluinbeleving. Als bezoeker krijg je bij het reserveren voor een voorstelling een protocol toegestuurd per mail.

Het volledige protocol is ook hier te lezen:

Coronaprotocol Villa Concordia.